Bakfiets te leen voor wijkactiviteiten in Leiden-Noord

Kinderwerk Leiden Noord heeft in samenwerking met Milky Way Lekker Buiten Spelen en Jantje Beton een ‘Lekker Buiten Spelen’ bakfiets ontwikkeld. In de bakfiets zitten diverse ‘thema’-kisten waarmee leuke activiteiten en feesten voor kinderen in stadsdeel Noord kunnen worden opgezet. Woensdag 8 november neemt buurthuis ’t Spoortje de ‘Lekker Buiten Spelen’ bakfiets op feestelijke wijze in gebruik.

Met de ‘Lekker Buiten Spelen’ bakfiets wil Kinderwerk Leiden Noord kinderen stimuleren met elkaar buiten te spelen in de wijk. De bakfiets bevat verschillende ‘buiten speel’ kisten met thema’s als knutselen, sporten, spelletjes, schoonmaken en feest. Iedereen in stadsdeel Noord kan de bakfiets lenen met een of twee themakisten om een feest of activiteit voor kinderen uit de buurt te organiseren. Om de bakfiets te lenen, kan men contact opnemen met Kinderwerk Leiden Noord op 071 – 522 37 56.

Henk Lardee, directeur van basisschool de Viersprong, zal woensdag 8 november de bakfiets om 14.30 uur op feestelijke wijze onthullen in buurthuis ’t Spoortje. Iedereen is om 14.15 uur van harte uitgenodigd de onthulling van de bakfiets bij te wonen. De bakfiets en de themakisten zullen ter plekke met alle kinderen in gebruik worden genomen om te laten zien welke spelletjes en mogelijkheden de bakfiets in huis heeft.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×