Landschap van Johan Breuker.

BUITENOPNAME.

Op zondag 12 november 16.00 uur wordt de tentoonstelling “Buitenopname” in Studio Sidac  geopend door Peter Mookhoek, voormalig hoofd van de afdeling fotografie van het Rijksmuseum te Amsterdam. Op de expositie zijn de indrukwekkende tekeningen van Johan Breuker, (Amsterdam, 1942) te zien. Breuker woont en werkt in Haarlem. Zijn passie voor landschappen en in het bijzonder voor parken en tuinen vormt al sinds 1974 de rode draad in zijn werk. Daarnaast toont Jack Prins, (Sassenheim, 1947) zijn grafiek en sculpturen.

Prins woont en werkt in Heemstede, hij vindt zijn ideeën en beelden langs de weg, zoals: afrasteringen, hekjes, paaltjes, gespannen draad of gaas, beïnvloed door tijd en weer, door mens en dier. De combinatie van het werk van beide kunstenaars vormt een bijzondere harmonie.

De tentoonstelling loopt van 10 t/m 19 november. Sidac studio, Hogewoerd 77, 2311 HG Leiden Geopend op vrijdag, zaterdag en zondag van 13.00 – 17.00 uur, waarbij Breuker of Prins aanwezig zal zijn.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×