Verkiezingsdebat in Pieterskerk

Woensdag 22 november is het weer zover; de landelijke verkiezingen staan weer voor de deur! Al maandenlang wordt er hevig gedebatteerd over de aankomende verkiezingen. Wordt het nu dan toch Bos, of blijft Balkenende zitten…. Met het oog op de 22ste organiseren de studieverenigingen B.I.L., SPIL en J.F.V. Grotius, de stichting Jongeren en Politiek en de studentenverenigingen L.V.V.S. Augustinus en Minerva op 7 november een verkiezingsdebat in de Pieterskerk te Leiden.

Verschillende politici zoals Piet Hein Donner (CDA) Alexander Pechtold (D66), Harry van Bommel (SP), Diederik Samson (PvdA), Tom Kuperus (VVD) en Joost Eerdmans (Eén NL) zullen met elkaar in debat gaan over thema’s als veiligheid, integratie, sociale zekerheid, onderwijs en kenniseconomie. Het debat wordt geleid door Coen Gelinck en Hans Janssens.

Het debat staat open voor alle geïnteresseerden. De deuren van de Pieterskerk zijn geopend vanaf 19:30 en het debat zal duren tot ongeveer 22:00. Entree is gratis.

Voor meer informatie kunt u hier kijken.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×