Jonge Democraten demonstreren tegen veiligheidsbeleid

Aanstaande dinsdag demonstreren de Jonge Democraten (JD) vanaf 18.00 uur voor de Pieterskerk tegen het volgens hen doorgeschoten veiligheidsbeleid in Nederland en de Europese Unie. De JD maakt zich vooral zorgen over de privacybeperkende maatregelen die in de afgelopen jaren zijn ingevoerd. Door het plaatsen van zwarte koffers gaan de Jonge democraten gekleed in witte jassen en met mondkapjes voor aandacht vragen voor de ‘doorgeschoten angst’.

De demonstratie wordt gehouden voor de aanvang van het veiligheidsdebat dat dinsdag om 20.00 uuur wordt gehouden in de Pieterskerk. Dit ‘Leids debat’ wordt georganiseerd door de Leidse politieke jongerenorganisaties in samenwerking met enkele Leidse studie- en studentenverenigingen.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×