Amigo wint muziekconcours in Schiedam

Met 91.45 punten heeft de Leidse muziekvereniging Amigo een prestigieus muziekconcours in Schiedam gewonnen. Na eindeloze repetities en een goede teambuilding stond zaterdag om 12.30 uur Show-& Marchingband AMIGO bij de startlijn om zich te presenteren bij het publiek en jury. Als eerste wordt het stilstaande werk Esprit gespeeld. AMIGO, ruim 60 muzikanten sterk, laat horen hoe het kan klinken en een groot applaus is het resultaat. Hierna volgt het marcherende gedeelte met de mars The Contestant , de vonken vliegen eraf en AMIGO verlaat onder groot applaus het wedstrijdterrein met Copacabana.

Het was even wachten op de uitslag, maar dat bleek de moeite waard. 91.45 punten, een 1e prijs in de Eredivisie met onderscheiding. Tevens werd aan Show-& Marchingband AMIGO de Federale Wimpel uitgereikt. Dit is waar de leden en instructeurs voor hebben geknokt. Tot op heden heeft AMIGO ook het hoogst aantal punten welke door de landelijke bond KNFM op concoursen zijn uitgedeeld! Nog een concours staat er gepland dit jaar dus AMIGO zal in ieder geval een uitnodiging krijgen om deel te nemen aan de Landelijke Kampioensschappen van de KNFM

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×