Rondleiding door conservator

Museum Volkenkunde start vanaf 8 november met een serie bijzondere woensdagmiddag-rondleidingen door de conservator. Wanneer men geïnteresseerd is in bijzondere culturen en daar altijd al iets meer over had willen weten, dan zijn deze rondleidingen daar een goede gelegenheid voor. De conservatoren van Midden- en Zuid-Amerika, Japan en Oceanië, nemen de bezoekers mee naar de zaal van hun expertise en zullen uitgebreid ingaan op allerlei specifieke vragen. De rondleidingen zijn op woensdag 8 november (Midden- en Zuid-Amerika), 15 november (Japan) en 22 november (Oceanië) vanaf 14.30 uur.

Tevens is er woensdagmiddag 8 november, van 13.30 tot 14.30 uur, een leuke workshop “smaakles” voor jong en oud. Deze workshop is bijzonder geschikt voor kinderen vanaf zeven jaar. Voor deelname opgeven bij het informatiecentrum.

Rondleidingen en museumbezoek zijn op woensdag gratis.

Museum Volkenkunde, Steenstraat 1, Leiden

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×