VVD komt vrijdag met tegenbegroting

Tijdens de algemene beschouwingen over de begroting voor 2007 van het College van B & W kondigde de VVD aan met een alternatieve begroting te zullen komen. De VVD is ontevreden over de plannen van het huidige college. Door een waaier van nieuwe plannen en proefballonnetjes zoals investeringen voor de creatieve klasse, een regionaal groenfonds, een nieuwe telefooncentrale en de gratis hero├»ne verstrekking wordt de belastingdruk voor de gewone Leidenaar veel te hoog. In de alternatieve begroting wil de VVD laten zien dat er ook keuzes kunnen worden gemaakt zonder een greep in de portemonnee van de Leidenaar te doen. De VVD gaat daarbij, in tegenstelling tot het huidige college, moeilijke keuzes niet uit de weg, maar zorgt er tegelijk voor dat de belastingbetaler niet op hoge kosten wordt gejaagd.

De alternatieve begroting zal worden aangeboden aan de voorzitter van de Raad, de heer Henri Lenferink, op vrijdag 10 november om 13.30 uur, in de leeskamer van het Huis van de Raad, Breestraat 70. Na de overhandiging zal er een korte toelichting volgen op de liberale begroting door fractievoorzitter Greetje van Gruting.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×