Femke Halsema bezoekt Leiden

Op maandag 13 november brengt Femke Halsema een bezoek aan Leiden. Dit bezoek maakt deel uit van een vier weken durende verkiezingstournee. Tijdens dit tournee bezoekt Femke met een milieuvriendelijke aardgasbus vijfentwintig Nederlandse steden. Met deze bus pleit GroenLinks voor schoon openbaar vervoer. Tijdens de bezoeken ontmoet Femke mensen die hebben bijgedragen aan een sociale, groene en tolerante samenleving in de betreffende stad. Aanstaande maandag is de bus te vinden op de Bargelaan tussen het LUMC en het Centraal Station.

De lijsttrekker van GroenLinks zal een vlammende toespraak houden, met het publiek debatteren en haar boek en campagneposters signeren. Daarnaast is er muziek en bestaat er de mogelijkheid om met GroenLinks/kandidaten in gesprek te gaan. Iedereen is van harte uitgenodigd.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×