Drinkfestijn in de Pieterskerk

Voor de zevende keer op rij zal dit weekend in de Pieterskerk het Internationale Whiskyfestival  plaatsvinden. Vrijwel alle importeurs zullen weer aanwezig zijn en enkele honderden verschillende (malt) whisky’s presenteren. De toegangsprijs is 40 euro inclusief ongelimiteerd whisky proeven, gratis rondleiding, verloting met diverse prijzen en vele andere zaken. Indien men lid is van de International Whisky Society, zit er 1 entreekaart voor het Internationale Whiskyfestival bij het lidmaatschap inbegrepen. In verband met het stijgende aantal belangstellenden, heeft de organisatie besloten om niet meer dan 1000 bezoekers toe te laten. De organisatie adviseert dan ook met klem om zo snel mogelijk te reserveren. Vol is vol!

Voor meer informatie over het Internationale Whiskyfestival kunt u terecht op de website: www.whiskyfestival.nl

Data: Van 10 tot 12 november, Locatie: Pieterskerk Kloksteeg 16 Leiden

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×