OctoPlus breidt hoofdkantoor in Leiden uit

OctoPlus breidt zijn hoofdkantoor in Leiden uit, zo laat het biotechnologiebedrijf vrijdag weten. De uitbreiding is volgens de fabrikant van medicijnafgiftesystemen noodzakelijk voor de klinische ontwikkeling van eigen producten en om tegemoet te kunnen komen aan de groeiende vraag naar zijn zogenoemde formuleringsdiensten. Daarbij past de uitbreiding in de plannen van het bedrijf om de eigen producten verder te ontwikkelen en de groei van de omzetgenererende farmaceutische diensten te bevorderen.

Het huidige gebouw van OctoPlus bestaat uit kantoren, laboratoria en een GMP proeffabriek waarin klinisch materiaal wordt geproduceerd zowel voor de ontwikkeling van eigen producten als voor formuleringsklanten. Met het nieuwe gebouw worden de 2.800 vierkante meter waarover de onderneming nu beschikt, uitgebreid naar 6.300 vierkante meter.

Het pand wordt gerealiseerd door eigenaar Fortress Participations, die het aan OctoPlus zal verhuren. OctoPlus investeert naar eigen zeggen in de benodigde onderzoeksapparatuur en GMP-productieapparatuur. Eind 2007 verwacht het bedrijf het gebouw te betrekken.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×