Bachcantateconcert

Op zaterdag 18 en zondag 19 november, organiseert de Stichting Samenklank haar derde serie cantateconcerten. Onder leiding van Monique d´Anjou, brengen goede amateurzangers onder begeleiding van een ensemble van beroepsmusici, onder andere het bekende motet ´Jesu meine Freude´ ten gehore. Centraal in het concert staat ´cantate “Wohl dem der sich auf seinen Gott”.Musicologe Yvonne Rietbergen zal een toelichting op het programma verzorgen. Verder verzorgt zij met haar ensemble Soluna een intermezzo.

Op zaterdag 18 november bent u welkom in de Ev. Lutherse kerk te Leiden en op zondag 19 november in de St. Agatha kerk te Lisse. Beide concerten duren ongeveer een uur en beginnen om 16.00 uur.

De toegang is gratis.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×