Mishandeling op Nieuwe Rijn

De politie heeft afgelopen nacht een 26-jarige Leidenaar aangehouden omdat hij op de Nieuwe Rijn twee mannen en een vrouw heeft mishandeld. De Leidenaar was vanuit zijn huis naar het groepje toegelopen omdat hij vond dat ze te luidruchtig stonden te praten. Hij sloeg beide mannen in het gezicht en maakte daarbij bij één van hen gebruik van een voorwerp. Beiden, een 26-jarige Leidenaar en een 20-jarige man uit Alphen a/d Rijn, liepen hierdoor een bloedneus op. Even later trapte hij een vrouw die bij het groepje hoorde in haar maag en sleepte haar scooter over de weg, die daardoor schade opliep.

Agenten hebben de man aangehouden.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×