Verlangen naar een hete zomer

Op zaterdag 18 november speelt de groep Luzazul in de Tuinzaal van Sociëteit de Burcht, haar warmbloedig en passievol repertoire. De muziek van Luzazul is een mix van Brazil en Flamenco met groovy, organische beats, op smaak gebracht met een vleugje Portugese Fado. Het is een gevarieerd kleurenpalet met intieme wereldse songs, variërend van heerlijk zonnig naar melancholische passie. Luister naar het virtuoos flamenco gitaarspel, kenmerkende wurlitzer klanken, groovende bas en subtiele ritmes, samen met de briljante warme stem van Magda Mendes.

Bezetting: Magda Mendes, zang, Martijn Morselt, bas en samples, Alain Labrie, flamenco gitaar, Emiel van Rijthoven, wurlitzer piano en Roël Calister, percussie.De recensies over Lazazul zijn lovend: Plato: “warmbloedig en passievol geluid, dat zowel oorspronkelijk als eigentijds klinkt.” “behoort tot het beste dat de wereldmuziek op het moment te bieden heeft.” NRC Handelsblad : “Sprankelend, melodieus, gevarieerd, professioneel en enthousiast”.

Aanvang: 21.00 uur, entree € 12, reserveren: De X tel. 071-5123568 of e-mail: info@de-x.nl locatie: Tuinzaal van Sociëteit de Burcht, Burgsteeg 14, Leiden

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×