Margot Kalse

Sopraan Margot Kalse in de Burcht

De bekende Leidse sopraan Margot Kalse en de getalenteerde pianiste Anna Yedigarian zullen zondag, 19 november optreden in de Fonteinzaal van de Burchtsociëteit. Zij brengen een gemengd Frans-Russisch programma met meeslepende liederen van o.a. Fauré, Duparc, Debussy en Diepenbrock. Naast de concertprogramma’s en haar werk aan het conservatorium geeft Kalse lessen en workshops in adem-, stem- en lichaamswerk. Daarnaast heeft zij in Leiden een bloeiende zanglespraktijk. Kalse is tevens een succesvol coach van diverse ensembles en koren.

Met haar ensemble Sospiro verdiept zij zich in de vocale muziek van medio 16e tot medio 18e eeuw, met een accent op de Italiaanse muziek. Samen met Elly van Munster maakt ze diverse programma’s met luit en zang, ook ‘op maat’. In 2006, 400 jaar na het geboortejaar van Rembrandt, maakte zij een programma met muziek rond deze beroemde schilder.

Kaartverkoop vanaf 14.30 uur, op de dag zelf aan de zaal. Toegang: € 8.00, 65+ en CJP-pas € 6.00, collegekaarthouders €6.

Aanvang 15.00 uur, informatie via de website: www.deburchtleiden.nl

Locatie: Fonteinzaal Burchtsociëteit, Burgsteeg 14, Leiden

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×