Crimefighter Fred Teeven te gast bij Politiek Café Leiden

De VVD Leiden organiseert een politiek café op maandag 20 november met als gast Fred Teeven. De heer Teeven was Officier van Justitie bij het Landelijk Parket. Vooral bekend als misdaadbestrijder, kreeg hij drugscriminelen als Johan V., alias ‘de Hakkelaar’, en Mink K. achter de tralies en was bezig met de megazaak tegen Willem Holleeder. Nu wil hij de politiek in ‘vanwege de veiligheid’ en heeft de VVD hem op plaats 6 geplaatst op hun Kandidatenlijst voor de Tweede Kamer.

Fred Teeven zal het ondermeer gaan hebben over het prestatiecontract met het Openbaar Ministerie, het ‘lik op stuk beleid’ en het zelfstandig accorderen door het OM van het sluiten van deals met getuigen die zelf strafbare feiten hebben gepleegd, ter bestrijding van de georganiseerde misdaad en terrorisme.

Het politiek café vindt plaats in café de Branderij aan de Middelweg 7 te Leiden. De zaal is open vanaf 20.00 uur en Fred Teeven begint om 20.30 uur met zijn inleiding waarna er natuurlijk alle gelegenheid is voor vragen en discussie.

Iedereen is van harte welkom!

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×