Garlic

Leidse 'Garlic' in 1e halve finale 'Dommelsch Clash'

Vrijdag 17 november vindt de 1e halve finale plaats voor de regio Zuid-Holland/ Zeeland in de Dommelschclash of the Cover Bands competitie. De Leidse formatie ‘Garlic’ zal samen met vijf andere bands strijden in ‘Plan C’ in Rotterdam om een plaats in de regiofinale, die op 6 januari 2007 zal plaatsvinden. De spanning stijgt! ‘Garlic’ is een band met swingende variërende muziek, gekenmerkt door een buitensporig hoog feestgehalte en bestaat uit knotsgekke, ervaren muzikanten. Op 3 oktober 2004 (Leids Ontzet) was de vuurdoop voor de band in wording daar! De aftrap vond plaats bij Café De Bijlen waarna meteen geboekt werd voor 2005. In januari 2005 werd de band uitgebreid met een zangeres en gepresenteerd aan het uitzinnige publiek, dat de band direct in de armen sloot.

In de daaropvolgende tijd heeft Garlic zich in duizelingwekkend tempo ontwikkeld tot een top-act waar de groei voorlopig nog niet uit is! De Garlic sound is gevarieerd.Van swingende funky, soul, pop en rock en roll tot aan fantastische gevoelige ballades.De sound wordt ondersteund door een geweldige show ven energieke, volop meebewegende, springende en dampende muzikanten; een lust voor oog en oor.

Op de website van Dommelsch Clash of the Cover Bands kunnen fans ook op hun favoriet stemmen door hun stem uit te brengen op de live opgenomen singles van de deelnemende bands uit de finalerondes in ‘The Clash Hitlijst’. De singles met de meeste stemmen komen in de wekelijkse ‘The Clash Hitlijst’ te staan en worden op verschillende radiostations uitgezonden; waaronder City FM Classic Rock en Rebecca FM Classic Rock.  Dommelsch Clash of the Cover Bands is ‘The only road to Paradiso’, de lange weg die de coverbands nog moeten afleggen, loopt door heel Nederland. Van Limburg tot Noord-Holland strijdt het bandtalent om de ‘Dommelsch Clash of the Cover Bands Award 2006’. De ‘vakjury winnaar’ en de ‘publiekswinnaar’ van de regio, plaatsen zich voor de landelijke halve finales in Paradiso. Op de website staan alle locaties en tijden vermeld. Ook kunnen hier kaarten worden besteld voor de verschillende optredens.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×