Zangeres Izaline Calister

Vierde Leidse 'Grenzenloos Muziekfestival'

Op 23, 24 en 25 november vindt in Leiden het vierde Leidse Muziekfestival ‘Grenzenloos’ plaats.  Na de succesvolle edities in 1997, 2000 en 2002 brengt dit festival weer een programma van hoge kwaliteit. ‘Grenzenloos’ neemt het publiek mee op een muzikale wereldreis. Met iedere dag een ander, karakteristiek podium, biedt het festival een verrassende variëteit aan muziek. Niet alleen hebben (internationaal) gerespecteerde musici de weg naar het festival gevonden, er staan ook een aantal premières op het programma. Nieuw zijn deze keer de toevoeging van popmuziek en een speciaal project voor leerlingen van middelbare scholen: ‘Oeverloos’ door theatergroep Fields of Wonder.

De ‘Grenzenloosformule’, met veel muziekstijlen op één festival, zorgt voor verrassende verbindingen en contrasten. De bezoeker maakt een reis over de grenzen van jazz, klassiek, pop, folk en wereldmuziek, zowel geïmproviseerd als (hedendaags) gecomponeerd.

Zo maakt op donderdag 23 november Edisonprijswinnaar 2006 Camerata Trajectina met een speciaal Rembrandtprogramma volop gebruik van de prachtige akoestiek van de Marekerk. Vrijdag 24 november zorgen  Susie Ibara en Roberto Rodriguez voor de feeststemming in het LVC en zaterdag 25 november laten Izaline Calister en de djset Kraak & Smaak het publiek niet meer los in In Casa. Dit is nog maar een kleine greep uit het hele programma.

Data: van 23 tot 25 november. Kaartverkoop bij: VVV, Velvet, Plato, Plaatboef en Het Haagse Uitburo en via de website: www.grenzenloosfestival.nl. Kaarten: per avond € 15,- ,voor een passe-partout € 37,50.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×