Op de koffie bij kamerlid CDA

Morgen kan het winkelend publiek, onder het genot van een kopje koffie, spreken met Sybrand van Haersma Buma, kamerlid van het CDA. Specialiteit van het kamerlid is veiligheid, maar ook in andere zaken die Leidse burgers aandragen, is hij geïnteresseerd. U kunt van 10.30 uur tot 13.00 uur terecht bij Van Haersma Buma, die te vinden is bij de campagnestand voor de Hartebrugkerk.

“VHB” zoals het kamerlid ook wel wordt genoemd, is niet de enige kandidaat van het CDA die Leiden gedurende de verkiezingstijd bezoekt. Ook Liesbeth Spies, Jan ten hoopen, Nicolien van Vroonhoven, Coskun Coruz en Olger van Dijk hebben de stad met een bezoek vereerd, waarbij zij allen spraken met de bewoners van Leiden.Aanstaande maandag tenslotte, zal Maxime Verhagen een gastcollege verzorgen in de hal van het Lipsiusgebouw.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×