Kerststands Amnesty International in bibliotheek en kerken

Vanaf vandaag staat de Leidse Werkgroep van Amnesty International op verschillende locaties in Leiden om Amnesty-artikelen zoals kerstkaarten, kaarsen en agenda’s te verkopen. De opbrengst van de verkopen is bestemd voor het werk van Amnesty International. Net als voorgaande jaren zal dit jaar gebruik worden gemaakt van de vaste locatie in de Openbare Bibliotheek aan de Nieuwstraat 4 in Leiden. De verkoop aldaar vindt plaats op zaterdag 18 en 25 november en op zaterdag 2 en 9 december, telkens van 11.00 uur tot 17.00 uur.

Bovendien zijn leden van de werkgroep gedurende vier weekenden tijdens de kerkdiensten in een aantal Leidse kerken aanwezig met een stand. Voor de agenda: Zat. 18/11 11.00-17.00 uur Kerststand Amnesty International in Openbare Bibliotheek (Nieuwstraat 4, Leiden) Zat. 25/11 11.00-17.00 uur Kerststand Amnesty International in Openbare Bibliotheek (Nieuwstraat 4, Leiden) Zon. 26/11 09.30 uur Kerststand Amnesty International in Petruskerk (Lammenschansweg 40A, Leiden) Zat. 2/12 11.00-17.00 uur Kerststand Amnesty International in Openbare Bibliotheek (Nieuwstraat 4, Leiden) Zat. 9/12 11.00-17.00 uur Kerststand Amnesty International in Openbare Bibliotheek (Nieuwstraat 4, Leiden) Zon. 10/12 11.15 uur Kerststand Amnesty International in Josephkerk (Herensingel 3, Leiden) 11.45 uur Kerststand Amnesty International bij Leidse Studenten Ekklesia, Hooglandse Kerk te Leiden.

Amnesty International is een onafhankelijke en onpartijdige organisatie die de naleving van de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens nastreeft. Zij voert actie voor beëindiging van ernstige schendingen van het recht op leven, het recht niet te worden gemarteld, het recht op vrijheid van geweten en van meningsuiting, en het recht niet te worden gediscrimineerd. Meer informatie over Amnesty International is te vinden op www.amnesty.nl. Amnesty International Werkgroep Leiden Centrum maakt als lokale werkgroep onderdeel uit van de landelijke organisatie van Amnesty Nederland. De Werkgroep Leiden zet zich met ruim vijftig lokale vrijwilligers actief in voor de doelstellingen van Amnesty.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×