Take Care – All about hiv in bij COC Leiden

In de week van 25 november t/m 1 december pakt COC Leiden weer groots uit met een benefietprogramma ten bate van het Aidsfonds in de kader van de landelijke actie Take Care – all about hiv. Sinds 2001 wordt deze actieweek jaarlijks georganiseerd voorafgaand aan Wereld Aids Dag (1 december) door Schorer, samen met het Aidsfonds, de Hiv Vereniging en het COC. In Leiden wordt met een mega Take Care Dance Party, optredens, film en medewerking van de GGD de aandacht voor hiv/aidsproblematiek en andere soa’s deze week weer eens aangescherpt. 

Op zaterdag 25 november (v.a. 22.00 uur) zal dj Miss Smile de Leidse bardancing De Kroon doen beven. Entree € voor deze Take Care Dance bedraagt 5 (€ 3 voor COC-leden en vrijwilligers). De GGD Zuid Holland Noord zal aanwezig zijn voor gezondheidsvoorlichting en voor gratis Hepatitis-B vaccinaties. Bezoekers die opgepimpt willen worden tijdens het feest, kunnen ter plekke voor een knipbeurt terecht bij HAIRMAXX-kapper Santhorst (Van Diepeningenlaan 21, Leiderdorp). Entreegelden en knipkosten zijn uiteraard ten bate van het Aidsfonds.

Op zondag 26 november (17.00 tot 21.00 uur, entree gratis) zal Rotterdamse Louise het vrouwencafé Sunday Times opjutten met meezingers. Dinsdag 28 november houdt de GGD inloopavond voor vragen van 17.00 tot 21.00. Woensdag 29 november is er filmcafé (v.a. 20.30 uur), donderdag 30 november 70s, 80s en 90s dance (21.30 tot 3.00 uur) en de week wordt afgesloten met Bingo en weer een groot dansfeest op vrijdag 1 december (20.00 tot 3.00 uur).

Op donderdag en vrijdag gaat van alle verkochte drankmunten 20 cent naar het Aidsfonds! COC Leiden/Bardancing De Kroon is te vinden aan de Langegracht 65 te Leiden. Iedereen is welkom! Meer informatie: www.cocleiden.nl ; www.gaydancing.nl en www.takecareonline.nl

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×