Moeders Mooiste

Theatersportvereniging Moeders Mooiste zit weer midden in een seizoen vol theatersportwedstrijden. Oftewel improvisatietheater, zoals bekend van de Lama’s. Elke maand speelt Moeders Mooiste een wedstrijd in het Imperium Theater in Leiden, de thuisstad van Moeder Mooiste. Hiervoor daagt Moeders Mooiste een andere theatersporvereniging uit om het publiek een leuke avond te bezorgen! De zaal bepaalt zelf wat er te zien is en geniet van intrigerende intriges, typische typetjes, zotte zottigheden en theatraal theater. De rozen en sponzen liggen er klaar voor.

Het begon allemaal in 1990, toen een groepje cursisten van de LAK-cursus ‘Improviseren’ besloten een eigen vereniging op te richten. Het kiezen van een naam was natuurlijk een heikel punt en omdat het op een gegeven moment toch eigenlijk allemaal niet meer uitmaakte, werd het Moeders Mooiste. Elke maand spelen ze een improvisatiewedstrijd in het Imperiumtheater. Daarnaast worden er regelmatig ‘uitwedstrijden’ gespeeld in andere delen van het land.

De eerstvolgende voorstelling is op 24 november, aanvang 20.30 uur, entree € 6,- Telefonisch kaarten reserveren via :06 – 2309 7677, of via de website. 

Imperium Theater, Oude Vest 33 , Leiden.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×