Hennie van der Hoeven nieuwe stadsprins

Op zaterdag 18 november is 34e Prins gekozen van de Leidse carnavalsvereniging De Hutspotten. Hij luistert naar de naam: PRINS Patcyncha den Eerste. Prins Patcyncha den eerste is in het dagelijks leven Hennie van der Hoeven en is werkzaam als timmerman. Er is dit jaar geen prinses. Prins Patcyncha is reeds enigszins bekend met het carnaval.

Hij heeft diverse jaren in de Raad van Elf, van de Hutspotten meegelopen. De nieuwe Prins gaat er voor zorgen mede met de Raad van Elf, dat de Hutspotten er dit seizoen een fantastisch jaar van gaan maken. Op deze avond is tevens Adjudant Jan Sloos onderscheiden met de Gouden Prins voor vele verdienstelijke jaren en taken binnen de vereniging.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×