Extra preventiechecks in Leiden

Interpolis voert een jaar lang gratis preventiechecks uit in 32 steden in Nederland. Onlangs bezocht het Preventieteam Leiden al. Vanwege de grote belangstelling komt het team van op 23 en 25 november weer in Leiden. Klanten en niet-klanten van de verzekeraar kunnen zich via de website van Interpolis aanmelden voor een bezoek van het Preventieteam om hun huis gratis te laten controleren.

Tijdens de Preventiecheck loopt een specialist van het Interpolis Preventieteam drie kwartier met de bewoners door het huis en geeft concrete oplossingen en preventietips. Aan de hand van een checklist controleert hij het huis op brand- en inbraakveiligheid. De expert geeft tips en adviezen om waterschade en overspanning op elektrische apparaten te voorkomen en leert de bewoner bijvoorbeeld met een blusdeken een vlam in de pan te doven.

Het bezoek van het team is een service van Interpolis en kost bewoners niets. Na de preventiecheck heb je als bewoner een helder inzicht in hoe je schade kunt voorkomen. Veiligheid Met de preventiechecks wil Interpolis helpen om Nederland veiliger te maken. Het Interpolis Preventieteam concentreert zich met preventietips, adviezen en instructies op risico’s die mensen lopen in en om het huis. In totaal gaat het preventieteam het komende jaar langs bij 10.000 woonhuizen in Nederland. Interpolis ziet het als zijn maatschappelijke rol om te helpen schade en onveilige situaties te voorkomen. Wie interesse heeft in een preventiecheck van zijn woning, kan zich aanmelden via de website www.interpolis.nl.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×