Mishandeling na opmerking in het verkeer

De politie heeft zaterdagnacht twee mannen van 20 en 22 jaar uit Leiden aangehouden op verdenking van mishandeling van een plaatsgenoot en een 33-jarige Leiderdorper. De slachtoffers maakten deel uit van een groepje die op het trottoir van de Prinsessekade liep.

Een auto draaide deze weg op en reed daarbij deels op het trottoir. Een opmerking uit de groep was aanleiding voor twee inzittenden van de auto om uit te stappen en de slachtoffers te schoppen en te slaan. Beide slachtoffers liepen verwondingen op aan het lichaam. De Leidenaar is opgenomen in het LUMC.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×