Foto Funparty's

Afscheid BZN in Groenoordhallen

BZN, de succesvolste band uit de geschiedenis van de Nederlandse Top 40, houdt op te bestaan. Dit gebeurt uiteraard niet zonder afscheid te nemen van de talloze loyale fans die de band rijk is. Fun Party’s is trots om op 1 december ook onderdeel te zijn van deze FINAL TOUR. 1 December treedt BZN namelijk op in de Groenoordhallen in Leiden. Naast BZN zullen George Baker en Piet Veerman in het voorprogramma optreden. Voor het concert van BZN zal er een tribune worden gebouwd in de Groenoordhallen met een capaciteit van 5.000 plaatsen. Naast deze tribuneplaatsen zullen er ook een select aantal plaatsen beschikbaar zijn voor VIP-gasten en bezoekers met een handicap.

Openingstijden en entreeprijzen:  Vrijdag 1 december van 19.00 tot 23:15 uur. Voorverkoop: 1ste rang € 30,-, 2de en 3de rang €27,50 en 4de rang €25,- Kaarten zijn te koop bij ticketservice en via de site van Fun Party’s of mailen naar: info@funpartys.nl.

Voor vragen over  bestellingen en voor aantrekkelijke arrangementen en VIP-kaarten, kijk op de site: //www.hethollandsesterrenfeest.nl

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×