LeidsLekkers 3

Vanaf vandaag is de derde editie van LeidsLekkers in heel Leiden verkrijgbaar. LeidsLekkers3, uitgegeven door Niels Vreeling en Koen van Ulden, is een culinaire dwarsdoorsnede van Leiden. In zevenendertig informatieve en delicieuze recensies krijgt men een overzicht van de culinaire mogelijkheden in de Sleutelstad. Een groep van recensenten bezocht zestig eetgelegenheden in de stad en tekende hun culinaire ervaringen op. In zevenendertig vlotte verhalen (geen ingewikkelde recensietaal) krijgt de lezer een indruk van de kwaliteit van de gerechten, het personeel en de ambiance.

LeidsLekkers3 is een perfect Sinterklaas of Kerstcadeau voor de frequente bezoeker van de Leidse horeca. Om zo volledig en informatief mogelijk te zijn, introduceren de schrijvers in deze derde editie een reeks van symbolen. De symbolen geven een aantal selectiecriteria weer, zoals de mogelijkheden voor groepen, de lunchmogelijkheden of de aanwezigheid van een terras. Hiermee verschaft LeidsLekkers3 de lezer een snel overzicht van de voor- en nadelen. Naast de recensies hebben de makers van LeidsLekkers3 maar liefst zeventien Leidse chefkoks gevraagd naar hun favoriete recept. Tussen de verhalen door vindt men unieke recepten voor thuis!

Ter aanvulling op de recensies kunnen gasten hun beoordeling van een restaurant toevoegen op de website www.leidslekkers.nl. Tevens kan men hier alle verkoopadressen van het boekje vinden.

LeidsLekkers3 is onder anderen verkrijgbaar bij De Kler en Kooyker en kost € 9,95.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×