Politie vordert rijbewijs in

De politie heeft dinsdagavond het rijbewijs ingevorderd van een 37-jarige automobilist uit Leiden. Agenten zagen rond 21.00 uur de man met nog een andere man uit een café aan de Herensingel komen, in een auto stappen en wegrijden. De agenten lieten hem op de Kooilaan stoppen en stelden daar vast dat de man vermoedelijk te veel drank op had. Hij werd dan ook aangehouden. De aan het politiebureau uitgevoerde ademanalyse liet een waarde zien van 810 ug/l. (limiet 220 ug/l.)

Reden genoeg voor de agenten om het rijbewijs van hem in te vorderen en proces-verbaal tegen hem op te maken voor het rijden onder invloed.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×