Anders Werken bij gemeente brengt veel onrust teweeg

Het reorganisatieprogramma Anders Werken bij de Gemeente Leiden heeft bij het personeel nogal wat onrust teweeg gebracht. Dat meldde de gemeentesecretaris Paul van den Wijngaart dinsdagavond in de commissievergadering Bestuur en Leefbaarheid. Personeelsleden moeten volgend jaar opnieuw naar hun functie solliciteren. Ook is niet bekend op welke werkplek ze volgend jaar zullen komen. Met name dat laatse baart veel personeelsleden zorgen. Hoewel de kosten voor de efficiencyslag voor de gemeente lager uit pakken dan bij reorganisatieslagen bij andere gemeenten is dat zowel voor de gemeentesecretaris en de Ondernemingsraad een punt van grote zorg.     

De huisvesting van het personeel is inderdaad nog niet helemaal rond.  

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×