Wethouder plant boom bij Vrije School Mareland

Morgenmiddag plant wethouder van Verkeer en Milieu John Steegh, een grote linde op het schoolplein van de Vrije School Mareland. De boom wordt geschonken door de Rabobank. Kinderen van de Vrije School Mareland gaan met hulp van hun ouders het schoolplein en de omgeving opknappen. Op deze manier wil de gemeente bewoners meer betrekken bij het beheer van de openbare ruimten. Tuinarchitect Johan Kollen bedacht het plan voor de speelplaats, de bedoeling is dat het allemaal leuker, mooier en educatiever wordt.

Bij vier andere scholen in de stad wordt de omgeving ook aantrekkelijker gemaakt. Drie scholen in de Stevenshof en basisschool De Morskring gaan aan de slag met het planten van heesters, bomen en bollen.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×