Koopzondag in de kerk

Op koopzondag 3 december opent de christelijke gemeente aan de Langebrug 63 haar kerkdeuren enkele uren voor het winkelend publiek. Voor mensen met vermoeide voeten of droge kelen staat er gratis een kop koffie of chocolademelk klaar. Voor wie op zoek is naar een leuk cadeau voor de feestdagen is er een boeken/cadeau-tafel aanwezig, waar de nodige aankopen gedaan kunnen worden. Voor de jongere shoppers is er een glas fris met verrassing. Dit alles vanuit de zaal waar de gemeente elke zondag feest viert. U bent van harte welkom om even binnen te lopen, ook voor toiletgebruik, op zondag 3 december tussen 14.00 en 17.00 uur

Het initiatief voor deze openstelling komt van mensen uit verschillende kerken, zoals de Baptistengemeente en de Vergadering der Gelovigen en studentenvereniging Navigators. Zij willen graag dat kerken meer betrokken zijn bij de samenleving en willen laagdrempelig gastvrijheid bieden. De waarde van de zondag staat bij hen hoog in het vaandel. De openstelling van de kerk is bedoeld rustpunt en als tegenwicht voor alle drukte en onrust rond Sinterklaas en Kerst.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×