Noodstroomaggregaat voor Tweelinghuis

In de nieuwbouw Tweelinghuis is een vergadercentrum opgenomen, dat in geval van crisis gebruikt kan worden als crisisruimte en calamiteitenbestrijding. Dat kan beter daar omdat anders de mogelijkheid bestaat dat de computers in het stadhuis overbelast worden en crashen. Om dit te voorkomen heeft het College van B & W deze week besloten voor 225.000 euro een noodstroomaggragaat aan te schaffen om de electriciteitsbevoorrading in gevallen van crisis voor het rampencoördinatiepunt te kunnen garanderen.   

De kosten hiervan kunnen nog worden gedekt uit het restant krediet nieuwbouw Tweelinghuis.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×