College zet samenwerking met WFIA voort

Het College van B & W heeft deze week besloten de samenwerking met de West-Holand Foreign Investment Agency opnieuw voor een periode van drie jaar voort te zetten. Het WFIA pleegt voor de gemeente Leiden internationale acquisitie van bedrijven. In de vorige periode betaalde Leiden nog 60.000 euro mee, maar om de bedragen nu gelijk te trekken met Delft en Zoetermeer is besloten het bedrag te verhogen tot 90.000 euro per jaar voor 2007, 2008 en 2009. De Gemeente Leiden heeft zelf geen mensen in dienst die op alle mogelijke beurzen Leiden kan aanprijzen als vestigingsstad voor nieuwe bedrijven.  

Den Haag betaalt het tienvoudige van Leiden.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×