'Life' van Barbara van Druten, acryl & stempeltechnieken

Winterse Positieve Passie in de Pomp

‘Winterse Positieve Passie’ is de titel van de expositie die gedurende de decembermaand in Galerie de Pomp te Warmond te zien zal zijn. Op de expositie zullen de diverse bonte kunstwerken van de drie ‘Popa – dames’: Barbara van Druten, Soon Ja Terwee en Susana López te zien zijn. De Leidse kunstbeweging POPA wil positieve gevoelens creëren door middel van kunst. De POPA-kunst wordt onder andere gedefinieerd door heldere en vrolijke kleuren. De schilderijen zijn tolerant naar andere culturen, geloven en individuen. Zoals gebruikelijk zal POPA een deel van de kunstverkoop doneren aan een goed doel ten behoeve van kinderen. In dit geval zal dat Wings of Support (WOS) zijn. Speciaal voor deze gelegenheid heeft Galerie de Pomp besloten om de commissie die normaliter door participerende kunstenaars betaald moet worden, te doneren aan het goede doel van POPA.

De decembermaand is een bijzondere maand. Niet alleen omdat december de laatste maand van het jaar is, maar ook omdat de kerstgedachte leeft. Het is een maand van ‘geven’ en van denken aan de medemens. POPA heeft honderd kinderen uitgenodigd om hun wens op een kaartje te laten schrijven. Galerie de Pomp ligt aan een pittoresk pleintje in Warmond waar de kinderen zich zullen verzamelen. De wens zal met een ballon op symbolische wijze de wereld ingestuurd worden. Op deze manier zal de expositie op zondag 10 december om 13.00 uur geopend worden.

De expositie loopt van 10 december tot en met 6 januari 2007.

Openingstijden:woensdag tot en met zaterdag  van 15.00 tot 17.00 uur, zondag van 13.00 tot 17.00 uur.

Galerie de Pomp, Dorpstraat 38, Warmond. Telefoon: 071-3011109

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×