Poging tot aanranding en mishandeling

Een bewoonster van de Korte Hansenstraat heeft zaterdag aangifte gedaan van een poging tot aanranding en mishandeling. De vrouw kwam omstreeks 04.40 uur thuis en deed haar voordeur open. Op dat moment werd zij door een man beetgepakt en in de richting van de geopende voordeur geduwd. De vrouw begon direct te schreeuwen en verzette zich hevig tegen de man.

Toen de man hierop agressiever werd, liet de vrouw zich op de grond vallen. Terwijl de vrouw bleef schreeuwen kreeg zij een trap en een klap van de man. Vermoedelijk doordat een buurvrouw reageerde op het schreeuwen van de vrouw gaf de man op en ging er op zijn fiets vandoor. Hij reed weg in de richting van de Hansenstraat. Het betreft een licht getinte kale (of stekels) man van tussen de 30 en 38 jaar en ongeveer 1.65 m lang. De politie stelt een onderzoek in verzoekt getuigen zich te melden. Zij kunnen contact opnemen via telefoonnummer 0900 – 8844.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×