Nu:Tone

Sounds om je vingers bij af te likken

Op zaterdag 9 december presenteert Drum & Bass op de clubavond Fever in het LVC, twee internationale sterren van formaat : de Japanse Makoto en de Engelse Nu:Tone. Beide artiesten zullen het Leidse publiek trakteren op een smakelijke selectie van hun binnenkort te verschijnen vervolgalbums. De DJ’s worden ondersteund door de Engelse vocaliste: Deeizm. Kopstuk van de avond is de uit Tokyo afkomstige Makoto. De Japanner maakt sinds 1999 furore als onderdeel van Good Looking – het legendarische label van LTJ Bukem – waar hij onder andere in 2003 zijn soulvolle debuutalbum ‘Human Elements’ uitbracht. Na dit succes volgde de release van de moderne klassieker ‘Golden Girl’ (met MC Conrad). Kortom: heerlijke soulvolle sounds om je vingers bij af te likken.

De andere headliner van de avond is Nu:Tone. De Engelsman, die eerder al voor opschudding zorgde met zijn rollende soulvolle tracks, tekende in 2003 bij het invloedrijke label van London Elektricity: Hospital. Twee jaar en vele singles (waaronder een remix voor Roni Size en eenproductie voor Jenna G) later, bracht hij daar zijn debuutalbum ‘Brave Nu World’ uit. Als gevolg van dit succes tourde Nu:Tone onder andere door Amerika, Azië en Australië. Inmiddels is hij druk bezig met zijn nog naamloze vervolgalbum dat begin 2007 uit zal komen op Hospital. Deze soulvolle meesters zullen ondersteund worden door Drum & Bass diva Deeizm, de vaste vocaliste van Makoto. Naast de vooruitstrevende muziek waar Fever voor staat, doen de hosts (Lenzman, Scarr en Dan Stezo) er ook dit keer weer alles aan om alle zintuigen te stimuleren. Gestroomlijnde visuals van VJ Elry, exotische hapjes, subtiele geuren en vers bereide cocktails staan allemaal op het programma.

De zaal zal voor deze clubavond open gaan om 23:00 uur,  de entree is 10 euro. Kaarten kunnen besteld worden via de website www.lvc.nl

LVC, Breestraat 66, Leiden.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×