Relletjes bij d'Oude Harmonie blijven uit

Het was zaterdagavond een zaterdagavond als alle andere in de uitgaangelegenheid D’Oude Harmonie aan de Breestraat. Hooguit was het binnen wat drukker dan anders, maar dat is nu ook de trend. Relletjes bleven uit omdat iedereen die op tijd die naar binnen wilde dat ook gewoon kon. Vorige week ontstond er buiten een relletje nadat 150 jongeren zich aan de deur meldden, maar er toen niet meer binnen mochte omdat de zaak vol was. Omdat er op de internetsite Disharmony was opgeroepen om zaterdag opnieuw de deur te bestormen bestond even de vrees dat het zaterdagnacht opnieuw uit de hand zou lopen. Gelukkig is hier niets van gebleken.      

Ook binnen was niets van een broeiende sfeer te merken.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×