Verkeersongeval op Plesmanlaan

Vrijdag omstreeks 20.20 uur vond op de kruising Plesmanlaan/ Einsteinweg een aanrijding plaats. Een 22 jarige automobilist uit Wassenaar reed over de Plesmanlaan komende uit de richting van de Rijksweg A44. Op bovengenoemde kruising ontstond een aanrijding met een 22 jarige automobilist uit Zoetermeer.

Deze bestuurder reed vanaf de Einsteinweg de Plesmanlaan op. De Hagenaar kon een aanrijding, ondanks afremmen, niet meer voorkomen en reed tegen de rechter zijkant van de auto. De Hagenaar en een inzittende raakten niet gewond. De Zoetermeerder en nog twee inzittenden werden voor controle overgebracht naar het LUMC.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×