Beelden en schilderijen bij Galerie De Rode Cirkel. (fotografie: Daaf Sloos)  

Kleurige combinatie bij galerie De Rode Cirkel

Tot 7 januari 2007 is er een nieuwe expositie te zien in galerie De Rode Cirkel aan de Leidse Doezastraat. Momenteel vindt er een verkooptentoonstelling plaats van Kees Kooij en Heleen Hoek. Kees Kooij legt zich toe op realistische portret- en landschapsschilderijen. De krachtige beelden van Heleen Hoek vormen een aangenaam contrast met de kleurige schilderijen. De Rode Cirkel van Henny Buschman en Frits Rijksen is elke vrijdag- en zaterdagmiddag geopend of na afspraak.      

Elke twee maanden is er bij galerie De Rode Cirkel een nieuwe expositie.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×