Har Meijer signeert zijn boeken met een leuk woordje in bijna onleesbaar huisartsenhandschrift. (fotografie: Daaf Sloos)   

Har Meijer is eerste dozen met boeken al kwijt

Het loopt hard met het nieuwe boekje met de titel ‘Uitgedokterd’ van dokter Meijer. De eerste dozen die Har Meijer in zijn garage had opgeslagen zijn al de deur uit. Direct vrijdag bij de presentatie in het LUMC kreeg Har Meijer al veel verzoeken het boekje te signeren en van een leuk inleidende woordje te voorzien. Met het oog op Sinterklaas zien veel echte Leidenaars dit als een passend geschenkje voor pakjesavond.   

‘Uitgedokterd’ is te verkrijgen in de Leidse boekhandels.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×