Mart van Putten met zijn kleindochter. foto Jacqueline Borg 

Droomwens vervuld voor Mart van Putten

Vandaag hebben de vrijwilligers van de Dream Foundation een bijzondere dag georganiseerd voor Mart van Putten (45 jaar) uit Leiden. De Dream Foundation vervult droomwensen van mensen die korter dan een jaar te leven hebben. De grote wens van Mart, die lijdt aan de zenuw/spierziekte ALS, is om met een keer met een helikopter te vliegen. Deze wens wordt voor hem vandaag in vervulling gebracht. Vanmorgen om 9 uur verzamelden familie en vrienden zich in de Bruine Boon aan de Stationsweg. Tijdens de koffie met appelgebak was het een ontroerend weerzien met familie, vrienden en met de ex-collega’s van Connexxion.

Mart heeft 22 jaar als chauffeur voor Connexxion gewerkt en deze dag is dan ook grotendeels door zijn vroegere werkgever gesponsord. Na de koffie vertrok het hele gezelschap met de bus naar lelystad voor de helikoptervlucht. De dag wordt afgesloten met een diner bij Karalis in de Doezastraat.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×