TV West zoekt het mooiste Leidse kersthuis

TV West start op 6 december weer met de jaarlijkse ‘Kersthuis’-competitie met wekelijks een kijkje binnen in de mooiste, meest bijzondere en meest excentrieke kersthuizen van de regio. Nog voordat Sint en Piet het land hebben verlaten zijn vele regiogenoten al helemaal in kerststemming. Sterker nog, steeds meer mensen zijn al maanden tevoren bezig om thuis een bijzondere kerstsfeer te creëren. En dat komt goed uit. Want ook dit jaar is tv West op zoek naar de mooiste kersthuizen van de regio. Wie heeft het mooist versierde kersthuis? Daarom draait het in de tv West-serie ‘Kersthuis’.

Wie zijn of haar huis heeft omgebouwd tot kersthuis, wie zich helemaal uitleeft met kerstballen, sneeuw, treintjes, kerstmannen en engelen of op elke andere bijzondere wijze kan zich opgeven bij de redactie van Kersthuis door te mailen naar kersthuis@rtvwest.nl of een kaartje te sturen naar omroep West, onder vermelding van ‘kersthuis’, postbus 24025, 2490 AA Den Haag.

Kersthuis op tv West: woensdags van 6 december t/m de kerst om 17.30, 19.30, 21.30 en 22.30 uur en vervolgens elk uur. De Kersthuis-competitie is ook 24 uur per dag te volgen via www.westonline.nl.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×