Na de wedstrijdzege eindigen de spelers van DIOK in een gereed staand warm bad.

DIOK eindigt na zege 17 - 8 in warm bad

Afgelopen weekend heeft de Leidse rugbyclub thuis de plaats in de play-offs weer een stukje dichterbij gebracht. Zondag werd de tweede helft van de competitie ingeluid door een wedstrijd tegen het Amsterdamse AAC. De nummer 4 van de competitie heeft zich dit jaar versterkt met een groot aantal buitenlandse spelers. Konden deze spelers tot voor kort nog het verschil maken, waren ze duidelijk niet gewend aan het barre Nederlandse weer. In de stromende regen werd de warming up gedaan en zag het er al naar uit dat DIOK uit was op revanche.

Door het weer werd DIOK gedwongen een “kort” spelletje te spelen. Ballen naar de snelle backs gooien, wat normaal het gameplan is, werd vervangen door ouderwets voorwaartsen werk. Alle tries werden dan ook door voorwaartsen gemaakt. De eindstand van 17-8 werd dan ook uitbundig gevierd in een gereedstaand verwarmd bad wat door de oude meesters was klaargezet.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×