Mishandeling in het verkeer

De politie heeft aangifte opgenomen van een 18-jarige Leidenaar. De Leidenaar reed op vrijdag rond 16.15 uur in zijn auto over de Hooigracht toen er plots een voetganger de rijbaan oprende en hem een stopteken gaf. De Leidenaar stopte waarna de voetganger met zijn hak een deuk in de motorkap trapte. De Leidenaar opent zij portier en vraagt de man waarom hij dit doet. Hierop wordt hij door de verdachte uitgescholden en krijgt hij een vuistslag in het gezicht. De Leidenaar belde de politie die onmiddellijk ter plaatse kwam.

De verdachte was er inmiddels vandoor en kon niet meer achterhaald worden. De politie vraagt getuigen zich te melden bij het team van Leiden Midden via 0900-8844.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×