Kandidaten voor Leidse sportprijzen 2006 gezocht

Begin 2007 worden de Leidse sportprijzen over het jaar 2006 uitgereikt. Wie kandidaten wil voordragen kan dat t/m 23 december doen. Er zijn prijzen voor de sportman, sportvrouw en sportploeg van Leiden, aanmoedigingsprijzen voor sporttalenten en een ereprijs voor een bijzondere sport(technische) prestatie. Voorwaarde is dat het om Leids ingezetenen of een Leidse vereniging gaat. Het reglement en een voordrachtformulier zijn te vinden op www.lsf.nl -> Nieuwjaarsbijeenkomst.

Bij de voordracht graag (digitaal) beeldmateriaal verstrekken. Inzendingen en nadere informatie bij Jan Breedeveld: janbreedeveld@casema.nl

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×