Koopstudio laat oog op Leiden vallen

Koopstudio heeft aangegeven nu ook in Leiden huizen te willen opkopen om ze vervolgens radicaal te verbouwen en te splitsen in meerdere studio’s. Het ligt in de bedoeling dat de eerste wooneenheden begin volgend jaar al te koop worden aangeboden voor een aankoopbedrag rond de 100.000 euro. Door de hoge huizenprijzen hebben starters in Leiden weinig mogelijkheden op de huizenmarkt en ziet het bedrijf een markt voor kleine koopstudio’s. Zo’n studio bestaat meestal uit twee kamers, met een eigen keuken, badkamer en toilet. Koopstudio claimt bijzonder lage maandlasten, vaak rond 200 euro per maand, inclusief gas, water en licht.

Het bedrijf is al actief in Utrecht, Nijmegen en Maastricht en heeft nu haar ogen gericht op de universiteitsstad Leiden.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×