Tweede voorronde starterswedstrijd LEF

Het nieuwe LEF-seizoen is weer in volle gang en ook u bent hierbij van harte uitgenodigd. Op dinsdag 19 december kunt u zien welke starter er door gaat naar de finale. Als gastspreker voor na de pauze is gevraagd de heer Tjeerd Scheffer, algemeen manager van de basketbalvereniging ZZLeiden. De toegang is gratis. Meer informatie en aanmelden kan via www.heblef.nl

2e voorronde LEF waar: Holiday Inn, Haagsche Schouwweg 10 in Leiden (nabij A44) wanneer: dinsdag 19 december zaal open vanaf 19.00 uur start om 19.30 uur.

Deelnemers zijn: Attent Present Danielle Pols, zie ook www.attentpresent.nl over Verkoop van cadeauartikelen en relatiegeschenken Sales en marketing support Business decorations.

LGem B.V. S.H.E. Hazewinkel www.lgem.nl  over de ontwikkeling, productie en verkoop van omega3 vetzuren, antioxidanten en pigmenten met behulp van zoutwater microalgen Hun slogan luidt ‘juweeltjes uit licht’

Paladin Studios Derk (D.C.J) de Geus Dylan (D.T.) Nagel www.paladinstudios.com over het ontwikkelen van interactieve 3D media zoals virtuele trainingen, architectonische visualisaties en computergames.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×