Politie zoekt getuigen aanrijding

De politie is op zoek naar getuigen van een aanrijding tussen twee personenauto’s op de Europaweg. De aanrijding gebeurde vrijdagmiddag 1 december rond 16.15 uur. Op dat moment was het druk en werd in file gereden. Er was alleen sprake van materiele schade. Beide auto’s raakten elkaar met de zijkanten. Beide bestuurders geven elkaar de schuld van de aanrijding die gebeurde nadat de 50-jarige Katwijkse bestuurder van een Mercedes van rijstrook verwisselde. Daarbij werd een 21-jarige Alfa-rijdster uit Den Haag geraakt. De Katwijker verklaarde dat de aanrijding gebeurde nadat hij al bijna van rijstrook gewisseld had.

De vrouw uit Den Haag verklaarde dat de Mercedes plotseling naar links kwam, haar geen voorrang af en ook geen richting aangaf. De politie hoopt met verklaringen van getuigen beter zicht te krijgen wat zich precies heeft afgespeeld. Getuigen kunnen bellen met de politie in Leiden – Zuid via 0900-8844.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×