Onder invloed rijden

De politie heeft dinsdagavond 5 december rond 17.50 uur op de Wijngaardenlaan in Voorschoten een 33-jarige automobilist uit Leiden aangehouden. Agenten zagen dat de auto waarin hij reed in een bocht van de Koningin Julianalaan een draai van 180 graden maakte. Vervolgens reed hij weer weg, maar daarbij hield hij een niet al te rechte lijn aan. Op stoptekens die de politieauto liet zien, reageerde hij niet.

Pas enkele straten verder kon hij met assistentie van enkele politieauto’s tot stilstand worden gebracht. De man bleek onder invloed te zijn van mogelijk een combinatie van alcohol, drugs en medicijnen. De ademanalyse gaf als uitslag 535 ug/l. (limiet 220 ug/l.). De politie heeft zijn rijbewijs ingenomen en maakt proces-verbaal op.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×