Afspraken gemaakt over Brede School De Arcade

Verschillende onderwijspartners leggen volgende week samenwerkingsafspraken voor de brede school De Arcade vast. Op dinsdag 12 december ondertekent wethouder Gerda van den Berg (Onderwijs, Welzijn en Zorg) samen met de partners van brede school De Arcade twee overeenkomsten waarin zij afspraken vastleggen over hun samenwerking in De Arcade. Brede school De Arcade is een onderdeel van de nieuwbouwwijk Roomburg in Leiden. De gemeente Leiden heeft in overleg met de bewoners van Roomburg bepaald dat de school gaat voorzien in activiteiten op het gebied van sport, muziek, cultuur en kinderopvang. Om dit te realiseren werkt de gemeente samen met verschillende partners.

Namens de partners zijn aanwezig: Mw. G.M. van der Berg, wethouder Onderwijs, Welzijn en Zorg gemeente Leiden, Dhr. Q.A. Doeswijk, directeur Bureau Openbaar Onderwijs gemeente Leiden, Dhr. R. Beurse, voorzitter gymnastiek- en volleybalvereniging Groen-Wit, Dhr. R. Westen, bestuurslid gymnastiek- en volleybalvereniging Groen-Wit, Dhr. W.J.C. van Moort, directeur Muziekschool Leiden en omstreken, Dhr. L. Schuerman, directeur kinderopvangorganisatie B4KIDS, Dhr. P. Visser, directeur Sportgezondheidscentrum Arcade b.v. en Dhr. H.J.M. Kenkhuis, interim directeur Stichting Leidse Welzijnsorganisatie

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×