Garlic in café Re-Spons.

Garlic speelt weer een avondje thuis in Leiden

Op 16 december, vanaf 21 uur, kan Leiden in Café Re-Spons weer eens genieten van de feestklanken van haar eigen band Garlic. De band, die inmiddels furore heeft gemaakt in de Dommelsch Clash of the Coverbands, speelt weer eens een avondje thuis. Café Re-Spons is voor Garlic namelijk echt een ’thuisbasis’. Paul Minnes, eigenaar van dit café, heeft de band twee jaar geleden voor het eerst in zijn armen gesloten en hen vele mogelijkheden geboden om zich ten aanzien van het publiek te ontwikkelen. Nu is de band uitgeroepen tot één van de zes beste bands van Zuid-Holland.

Garlic is niet de eerste band die bij Re-Spons is geboren, hetzelfde geldt ook voor Zenith of Zeal, die vorig jaar ook hoge ogen gescoord heeft bij de Clash of the Coverbands. Deze band is eveneens aangesloten bij het nog steeds groeiende muzikale netwerk van Minnes. Iedere eerste zaterdagmiddag van de maand staan er vanaf 17.00 uur bandjes in zijn café, die zich presenteren aan het leidse publiek. Buiten het feit, dat het altijd gezellig is, is het ook een goede ’try out’ voor beginnende bands.

Café Re-Spons, Korte Mare 4, Leiden. Telefoon: 071-5226336

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×